×

☰ Meny
Elmø & Hoffman, Foto Mads Salbæk - nettside

Elmøe og Hoffmann

Fredag kl. 23:30 & Lørdag kl. 23:20

SHOWCASE:
Fredag på Taket kl. 23:30
Lørdag på Intimscenen kl. 23:20

Siden 2015 har den unge, medrivende duoen Elmøe og Hoffmann reist Danmark rundt for å dele musikken sin og hente inspirasjon. De to utfordrer og fornyer den tradisjonelle nordiske folkemusikken gjennom å skrive originale komposisjoner med respekt for tradisjonens rammer. Duoen ble i 2015 kåret til årets nye talent under Danish Music Awards Folk, og i 2018 vant de talentkonkurransen til dansk P3s ettermiddagsprogram Katapult.  

Musikalske røtter har Emma Elmøe i klassisk og Villads Hoffmann i heavy metal. De har alltid kjent hverandre, men først i de sene tenårene oppdaget de hvordan deres forskjeller kunne forenes. Sammen har de funnet felles fotfeste i den nordiske folkemusikken, og deres ulike bakgrunner tilfører musikken en fin melodiøsitet og et energisk uttrykk.

På deres debutalbum «Vandkanten», utgitt i april 2018, er alle låtene som sin egen lille fortelling, inspirert av spesielle steder, begivenheter og personer av betydning for livene til de to. Med fengende melodier og en helt særlig musikalsk kjemi viser Elmøe og Hoffmann en spilleglede som smitter over på publikum.



Elmøe & Hoffmann er:
Emma Elmøe - fele og viola
Villads Hoffmann - cittern og gitar

 

Kontaktinformasjon:
Emma Elmøe
emmakraghelmoe@gmail.com


Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NKJQknH7mtI

 

Elmø & Hoffman, Foto Mads Salbæk - nettside_800x338.png

Foto: Mads Salbæk
 


 

Oslo kommune logoMøst logoSamspill