×

☰ Meny
Britt Pernille Frøholm, Foto Kristin Støylen - nettside

Britt Pernille Frøholm

Torsdag kl. 17:55 /  Torsdag kl. 22:50 / Fredag kl. 19:40 / Lørdag kl. 22:30

SHOWCASE:
Torsdag på Klubbscenen - NRK Folk:LAB kl. 17:55
Torsdag på Intimscenen kl. 22:50
Fredag på Intimscenen kl. 19:40
Lørdag i Lavvoen kl. 22.30 (akustisk) NB! Ny tid!

Britt Pernille Frøholm kommer fra Hornindal i Sogn og Fjordane og blir regnet som en av de fremste hardingfelespillerne i Norge. Den allsidige musikeren har gitt ut kritikerroste album med alt fra tradisjonelt slåttespill, som på debutplata «For allje dei», til fri improvisasjon med jazzmusikere som på plata «Land» med North Pole Experience. Hun har rukket å bli en anerkjent musiker både nasjonalt og internasjonalt, og har med MAAR, Boreas, North Pole Experience og andre samarbeidsprosjekter turnert store deler av verden de siste 10 årene.

Med sitt nyeste soloalbum «Nordfjord» har Frøholm søkt tilbake til røttene og hjemtraktene. Der hun på debutalbumet «For allje dei» fokuserte på slåttespillet fra Hornindal, tar hun denne gangen en rundreise rundt hele fjorden. Hun har dykket ned i musikkarven, med all sin stilmessige variasjon, og lett fram både kjente og ukjente perler.
På Folkelarm vil Frøholm presentere et bredt utvalg slåtter for fele og hardingfele, framført med en kombinasjon av råskap og briljans som får både gammelt og nytt til å skinne. Upolert, kraftfullt og poetisk, med en underliggende musikalsk hjemlengsel i spillet.



Britt Pernille Frøholm er:
Britt Pernille Frøholm - hardingfele
 

Kontaktinformasjon:
Britt Pernille Frøholm
brittpernille@froholm.com


Web: http://froholm.com/
 

Britt Pernille Frøholm, Foto Kristin Støylen - nettside_800x338.png

Foto: Kristin Støylen

 


 

SamspillOslo kommune logoMøst logo